​Wie

'Ik' is Selmar Wesselink. Mijn passie is om van teams een (h)echter collectief te smeden. Ik vertrouw op mijn expertise - teamwork - en de wil van teamleden om te verbeteren wat nodig is.

Selmar Wesselink – Eigenaar

Ik ben arbeids- en organisatie​psycholoog  en in 2005 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb met veel plezier voor twee trainingsbureaus gewerkt. Bij CC Academy en bij P&A Talentontwikkeling. En in 2014 ben ik - met nog meer plezier - voor mijzelf begonnen.

Ik help teams door te spiegelen waar frustraties zitten in teamwork en confronteer waar nodig. Om de sfeer luchtig te houden - werkplezier is belangrijk - grijp ik terug op humor en mijn vermogen tot relativeren. Geen onnodige diepzinnigheid, doen wat nodig is!

​Waarom

Wil jij met jouw team de boel op de rit krijgen en met plezier toewerken naar teamprestaties? Kies welke teamtraining het beste bij jouw situatie past. Of wil jij investeren in inzicht in gedrag binnen jouw team?

“Minder werkstress, meer plezier!”

Met Ferry de Wit van Banana Tree heb ik het initiatief genomen de Dag van het Werkplezier in het leven te roepen. Met succes! Ben jij op 24 mei 2019 bij de 4e editie?

Mooie dingen

DvhW 3e editie | Foto Ruben Cress

Compilatiefilm grote groepen en dagvoorzitterschap

Het resultaat van een heidag met voltallige directie: bekijk het filmpje 😉